ruusunmarja-infuusio

by

Voit nostaa immuunijärjestelmää enemmän tai vähemmän rappeuttavat sairaudet, toipua terveysongelma tai aikana, jolloin flunssa on tulossa, parasta on juosta suojien ja pelata eteenpäin, ehkä käyttämällä hyviä kotiin korjaustoimenpiteitä, jotka takaavat meille suojaa viruksilta ja kausiluonteinen bakteerit täyttämättä meitä huumeita, niin miksi ei yritä infuusio ruusunmarja? Tämä infuusio, joka on valmistettu ruusumarjoilla, on myös osoitettu rauhoittamaan monia vaivoja, jotka ilmaisemme myöhemmin. Valmistelu erinomainen infuusio tämän kasvin, joka on osa ruusufinni perhe ei ole vaikeaa, ja käytämme kuivattuja cinorroids, eli ”vääriä” hedelmiä kutsutaan myös marjoja, jotka kasvi ruusunmarja tarjoaa meille, tunnettu ja arvostettu, koska ne ovat runsaasti C-vitamiinia ja saatavilla herbalism.
Synorroidit korjataan kasvista, anna niiden kuivua ja varastoidaan kuiviksi lasiastioissa käyttöaikaan asti.

Me kaikki voimme valmistaa ruusunmarja-infuusion, jos tunnemme tarvetta nostaa immuunijärjestelmää ottamatta over-the-counter täydentää tai jos tunnemme klassinen flunssa oireita. Valmistelu infuusio ei ole monimutkainen ollenkaan, voimme henkilökohtaisesti kerätä marjoja ja kuivata ne, tallentaa ne kunnes käyttöaika, tai ostaa ne käyttövalmiiksi herbalism. Jos keräämme marjat itse, harjataan ne ja kuivataan ne hyvin ennen niiden kuivaamista.

Kun meillä on marjat valmiina, otamme suositellun määrän herbalist, yleensä kvantifioitu keittiö lusikka, ja pilko ne. Voimme myös käyttää laastia ja survinta pilkkoa niitä. Kun olemme pilkottu kaiken, laitamme 200 ml vettä kiehumaan ja kun kiehuva on saavutettu, kaada neste kuppiin ja laita marjat infuusiona. Jätämme marjat infuusiona 5-10 minuuttia, sitten suodattaa, anna jäähtyä hieman, sokeri mukaan mieleiseksemme ja meidän infuusio on valmis kulutettavaksi. Infuusio on tarkoitettu 1-3 kertaa päivässä, riippuen tilanteesta, johon otat sen ja riippuen annostus käytät valmisteessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *