RE/MAX-kiinteistöjen Jill McFeron juhlii 25-vuotiaita kiinteistöjä

RE/MAX-kiinteistöjen Jill McFeron juhlii 25-vuotiaita kiinteistöjä

Kiinteistönvälittäjä, Jill McFeronin uskomaton työmoraali ja tähtimaine ovat auttaneet häntä kasvattamaan myyntivolyymiaan vuodesta toiseen sijoittumaan johtavien RE /MAX Properties -kiinteistöjen ja muiden merkittävien agenttien joukkoon koko Coloradossa.

Erityisesti vuonna 2017 McFeronilla oli #3 eniten soolokauppoja, hän oli #2 sooloagentti ja on tällä hetkellä #1-sooloagentti RE/MAX Properties -toimipisteestään. Statewide, huomattava verkkosivusto Real Trends pitää häntä #57 sooloagenttina koko Coloradossa vuonna 2017. Hän on myös aiemmin saanut RE/MAX Mountain States Award -palkinnon ja oli aktiivinen jäsen paikallisen hallituksensa reilun asumisen komiteassa.

McFeron on viettänyt 19 vuotta viimeiset 25 vuotta kiinteistönvälittäjänä RE / MAX: n kanssa ja jatkaa osaamisensa kasvattamista, jakaen voimakkaan intohimon asuntomyyntiin, koteihin maa-alueella, maanmyyntiin ja ostajaostoihin Black Forestissa, Monumentissa, Falconissa, Peytonissa ja muilla ympäröivillä Colorado Springsin alueilla. Yli 500 Black Forestia ja 1000 + kiinteistöä on myyty tähän mennessä, joten tämä saavutus voitaisiin saavuttaa vain hänen omistautumisellaan todella tuntea yhteisönsä, viimeisimmät kiinteistötrendit ja käytännönläheinen lähestymistapa jokaisen asiakkaan kanssa. McFeronin perhe on myös aktiivisesti mukana alalla, ja hänen miehensä on menestyvä pääurakoitsija, joka rakentaa koteja koko Black Forestin alueelle ja hänen poikansa ja tyttärensä Zack ja Ella toimivat tiiminsä koordinaattoreina.

Black Forestiin ja sen asukkaisiin tutustuminen laajenee kiinteistökauppaa laajemmalle, sillä McFeron auttaa aktiivisesti yhteisöä etsimään ratkaisuja kasvavan kodittoman väestön löytämiseksi colorado springsin suuralueella. ”Rakastan ihmisten kanssa työskentelyä ja ihmisten auttamista”, McFeron sanoo. Lisäksi hän viettää vapaa-aikansa matkustamalla perheen kanssa, kääntämällä koteja, ratsastamalla hevosilla, moottoripyörillä ja työskentelemällä intensiivisessä pelissä tai kahdessa lentopallossa. McFeron valmensi myös cheerleadingia, jalkapalloa, baseballia, koripalloa ja oli lasten paikallisen PTA:n varainkeruukomiteassa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *