Paperikukkien valmistaminen

by

Helppo tehdä ja hyvin kuvaannollinen paperi kukat ovat koriste, joka kaunistellaan talon tekee siitä värikkäämpi ja iloinen. Niiden luomisesta voi tulla todellinen harrastus.

käytettävää materiaalia
PaperikukatPaperikukkien tekemiseksi tarvitset muutamia materiaaleja, joista eniten on saatavilla kotona. Tämä harrastus voi myös tulla käytännöllinen tapa kierrättää kortteja ja sanomalehtiä, jotka muuten olisi heitettävä pois.

Voit käyttää mitä tahansa paperia, valinta ensisijainen materiaali on tehtävä mukaan manuaalisia taitoja, esimerkiksi kreppi paperi on hyvin yksinkertainen työskennellä, koska se on joustava ja sen joustavuus mahdollistaa luoda siro kiharat ilman erityisiä vaikeuksia, kun puuvilla-tai riisipaperi ja pehmopaperi on enemmän näppäryyttä. Paperin valinta on hyvin subjektiivinen, lisäksi käsikirja on myös taloudellinen näkökohta harkita. Varmasti harrastus se on yksi edullisimpia, mutta tietyntyyppisiä paperia, onko ostettu paperitavarat tai erikoistuneita kauppoja, voi maksaa useita euroja, vaan kierrätys paperin lahjoja tai arkkia sanomalehti hinta on nolla.

Lisäksi paperin eri värejä muut materiaalit ovat sakset ja runko. Sakset käyttää pitäisi aina olla ohut ja pyöreäkärkinen, jotta ei riskiä saada satuttaa ja käyttää niitä jopa lasten kanssa, mikä tekee niistä osallistua harrastuksiin. Tronchese palvelee katkaista rautalanka, joka palvelee varsi, ilman tronchese on hieno muita puutarhanhoito työkalu, kuten pihdit, rauta lanka on helppo löytää, se on parempi käyttää värillinen rauta lanka puutarhanhoito, se löytyy mistä tahansa DIY shop, harrastus tai suuria kauppoja omistettu puutarhanhoito. Ilman rautalankaa voit käyttää vihreää ilmastointiteippiä, rullaa se itseään, mikä luo pitkän hehkulangan tai jopa yksinkertaisesti puisen sauvan. Ihanteellinen ilmastointiteippiä on, että kukkakaupat, yleisesti tunnettu guttaperca, on parempi ostaa ohuempi yksi tai vähemmän 18 mm ja vihreä väri, se on olemassa myös muissa sävyissä, mutta vihreä on helpompi naamiointi. Ja lopulta klassinen nitoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *