Oropa kasvitieteellinen puutarha

by

Yleistä tietoa

Oropa kasvitieteellinen puutarha on turvapaikka WWF Italian Oasis System. Piemontessa on monia muita keitaita, joita hallinnoi Piemonten alueellinen osuus WWF, ja joka voi myös käydä ansiosta monet vapaaehtoiset.
Oropa sijaitsee 1200 m merenpinnan yläpuolella, noin 12 km: n päässä Biellasta; Kasvitieteellinen puutarha sijaitsee Marian-pyhäkön arkkitehtonisen kompleksin yläjuoksulla Nuovan basilikan takana, lähellä Oropa-Mucrone-köysirataa. Lisäksi luonnollinen mehiläinen, sisätilojen kasvitieteellinen puutarha, joka sijaitsee itäisen korkea, tyypillisiä ympäristöjä vuorilla, kuten korkealla turve suot, ja joitakin kiviä, joissa kasvit vuoristoinen toukat maailmassa kasvatetaan. Puutarhassa voit myös vierailla Itseohjautun teemapolkuja, joiden kautta voit löytää joitakin kaikkein piilotettu näkökohtia luonnonympäristössä.

Sekalaiset tarjoukset
Violetit kukatKasanapuutarhan sisätiloissa, joka kattaa useita hehtaareja, voit vierailla eri alueilla, jotka muodostavat sen, alkaen villin mehiläisen laajasta luonnollisesta mehiläinen. se näyttää melko huonolta lajien metsältä ja lyhyillä raivausilla, joita mustikka ja Rhododendron ovat miehittäneet; Ontanit miehittävät kosteimpia alueita. Voimme myös löytää useita monivuotisia nurmikasvien ja pienten pensaiden.

Lisäksi meterin johtava, voit ihailla lajien kasvien läsnä Alpeilla, kuten monet korkealla perennat, ominaista pieniä ulottuvuuksia; Megaforbies, tai ”korkeat yrtit”, jotka mieluiten asettua pohjoiseen päin rinteillä subalpino horisontin, yleensä melko suuri; saniaiset; Myskit; ja kosteikon kasvillisuus.

Alppien kasvien lisäksi on monia eksoottisia lajeja, jotka tulevat vuoristomaista paikoista ympäri maailmaa.

Oropa-kasvitieteellisen puutarhan Painta-symboli on Campanula excisa Schleicher, se on kasvi, joka leviää vain Länsi- ja Keski-Alpeilla, melko harvinainen. Se löytyy maceretes, kivinen ja kivinen logot, pohjaveden roskat jopa 2300 m korkeutta. Tämä bluebell on suojeltu laji.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *