origami paperi kukat

by

Olennainen osa paitsi japanilaista kulttuuria, mutta kaikki itäisen kulttuurin, Origami on taidetta, jonka avulla voit saada kolmiulotteisia esineitä käyttäen kaksiulotteisia rakenteita, helppo löytää. Tämän tekniikan luontainen kiehtovuus saa voimaa tarvittavasta manuaalisesta taidosta, luovuudesta ja esteettisestä aistista, mutta ennen kaikkea ilmeisestä kontrastista saavutettavissa olevien luomusten monimutkaisuuden ja lähdemateriaalin yksinkertaisuuden välillä.
Koska Origami käytetään usein Shinto kuin symbolinen rituaali ja votive tarjoaa jumalia, perusperiaatteet, jotka ohjaavat sitä epäilemättä ovat niiden juuret uskonnollinen käsitys elinkaaren ja kuoleman hyväksyminen: monimutkaisuus ja hauraus paperi on itse asiassa symboli kuolleisuuden temppelin, joka on perinteisesti rekonstruoitu sama kahdenkymmenen vuoden välein. Ihmisen transience ja pilaantuvuus eri tukee ei pidetä epävakaisuus: todellakin, luontainen viesti tässä elämänfilosofiassa on, että kauneus ja muodot voidaan luoda uudelleen ja syntyä uudelleen jatkuvassa syklissä.

Aika vahvistaa taiteen origami voidaan jäljittää 700-luvulla AD, että ns Heian aikana, jonka aikana Japanin keisarillinen tuomioistuin saavutti korkeus sen loistoa ja hienostuneisuutta. Sittemmin on käytetty erilaisia paperiolentoja, joilla on erilaisia muotoja, toimintoja ja merkityksiä, ja niitä toistetaan edelleen uskonnollisina juhlapyhinä, siviilijuhlina, tapahtumina ja perhetapahtumina.

Erityisesti japanilaiseen kulttuuriin liittyy syvällinen luonnon kunnioittaminen, mikä tarkoittaa ihailua ja kunnioitusta kaikille taiteille, jotka liittyvät kukkien käyttöön tai siihen, että luonnonelementtien lisääntymiseen liittyy. Ei ole yllättävää, luominen paperikukkia on yksi suosituimmista origami tekniikoita, sekä kaunistella kotimaisia ympäristöjä, kauppoja ja katuja ja tarjota lahjaksi ystäville, ystäville ja perheelle. Esimerkiksi taitettu paperi muotoinen lotus kukka välittää viestin viattomuuden, muodossa ruusu on rakkauden julistus.

Nykyaikana periaatteita origami on sovellettu useilla aloilla, kuten arkkitehtuurissa, ja tekniikkaa käytetään usein kuntoutusharjoituksissa vanhuksille ja vammaisille tai lasten viihdettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *