nokkosikaani infuusio

by

Toisin kuin mitä voimme ajatella, nokkonen kasvi nauttii erittäin suurta huomiota alalla fytoterapian, ja erityisesti infuusio, joka saadaan sen kuivat lehdet on huomattavia hyödyllisiä ominaisuuksia, että menemme tänne analysoimaan. Mutta otamme käyttöön ylimääräiset ominaisuudet tämän lääkeyrtti alusta alkaen.

Nokkonen on monivuotinen nurmikasvien kasvi, erityisesti yleisiä Pohjois-Amerikassa ja Afrikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Se suosii tuoreita ja varjoisia paikkoja, erityisesti runsaasti typpeä, ja on yhteinen noin viljelemätön maa ja hylätyt asunnot. Jos ihomme joutuu suoraan tai epäsuoraan kosketukseen sen pistentä karvojen kanssa, emme helposti unohda kohtaamista. Itse asiassa nämä tarjous piikit pistää orvaskeden tietyn aineen, histamiinin, sekä muita kemikaaleja, jotka ovat vastuussa kutinasta, että yritämme välittömästi.

Sen hyödylliset ominaisuudet liittyvät ensisijaisesti nokkosen kykyyn torjua vedenpidätystä. Sen lehdet sisältävät entsyymejä, joilla on huomattavaa puhdistavaa voimaa. Se on lähde runsaasti vitamiineja, proteiineja, suoloja ja aminohappoja ja voidaan käyttää tiettyjen virtsateiden häiriöt, kuten ärsyttäväkystiitti. Sen käytön kautta se voidaan parantaa joitakin patologioita, kuten heinänuhaa ja kihtiä.

Siemaillen herkullista nokkonen yrttiteetä, voimme nauttia sen puhdistus, virkistävä ja kiinteyttävä etuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *