miten tehdä paperin kukkia

by

Yleensä käytetään kaunistella talon tai pöydän, paperi kukat ovat myös päähenkilöt perinteisen Pyhän Joosefin festival, jossa kadut on koristeltu paljon kreppi paperi kukkia. Luoda realistinen paperi kukkia sinun täytyy ensin katsoa huolellisesti kukka, jonka haluat lisääntyä tunnistamalla perusosat (varsi, lehdet, teriö, stami, emiö).

Käytettävä materiaali riippuu paljon siitä, minkälaista koostumusta haluat tehdä, mutta on asioita, joita sinun on joka tapauksessa oltava.

CART: Kreppi paperi on epäilemättä sopivin tarkoitukseen, koska se on kestävä ja joustava. Kaupoissa löydät erilaisia painoja ja paljon värejä, vaikka antaa realistinen kosketus kukkia sinun täytyy olla vihreää paperia lehtiä ja varret. Vaihtoehtona kreppipaperille voit käyttää tavallista paperia, mutta myös pehmopaperia tai riisipaperia, joka on myös vaikeampi mallintaa.

PAPERI SAKSET

FERRO FILO: Tarvitset ohuen (terälehtien pohjan kiristämiseen varrella) ja kukkakaupat käyttämän paksun 7 mm:n langan

MUOVI TUBO: Sen on oltava taitettava ja ontto, mutta se on valinnainen ja sitä käytetään tarvittaessa kukkien varsien päällystämiseen

TRONCHESI: ylimääräisen langan katkaiseminen

CUCITRICE: hitsata rautalanka, mutta sen käyttö rajoittuu monimutkaisempiin ja hienostuneempiin koostumuksiin.

NYLON LANKA

PAPERIN ILMASTOINTITEIPPI

GUTTAPERCA NASTRO: Sinun täytyy olla vihreä väri ja se on helposti saatavilla kukkakaupat

Colla: Klassinen vinavil on myös hieno, mutta yksityiskohtaisempaa työtä on parempi käyttää kuumaa liimaa sen ase, niin kauan kuin se on pieni.

SYNTEETTINEN SIENI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *