Miten tehdä kreppi paperi kukkia

by

Crepe paperi kukat ovat hyvin helppo luoda, halpaa, koska käytetty materiaali ei ole kallista, lopulta tehdä ympäristöstä iloinen ja aurinkoinen niiden erittäin kirkkaita värejä. Luominen kreppi paperi kukkia on ihanteellinen ja rentouttava harrastus tehdä yhdessä lasten kanssa oleskelevat kaikki yhdessä yrityksen ja on helppo selittää. Voit luoda yksittäisiä kukkia tai kukka-asetelmia voidaan käyttää syntymäpäiväjuhlia, kaste, häät tai pöytäkeskus eri tilanteissa ja lopulta luoda ainutlaatuinen ja erityinen karkkia laatikot. Kreppi paperi on erittäin helppo työskennellä jopa vähemmän kokenut tai pikkuisille, koska se on joustava ja tuskin repii.
Aluksi välttää tuhlaa arkkia kreppipaperia voit yrittää luoda kukkia arkkia sanomalehti tai kierrätettyä paperia, hankkia näppäryyttä tarpeen luoda kauniita kukkia. On olemassa useita lajikkeita kukkia, jotka voidaan luoda tämän materiaalin, yksinkertaisista liljoja kauniita ruusuja paljon jalostettuja.

Kreppi paperi on ostettu rullina, joka perustuu määrä kukkia voidaan tehdä voit laskea, kuinka monta rullaa tarvitset, jos valitut kukat ovat suuria kunkin mittarin kreppipaperia saat noin 3-4 kukkia 5-6 terälehtiä sijaan, jos ne ovat pieniä saman määrän paperia voit luoda 20-30 kukkia. Voit luoda enemmän todellista kreppi paperi kukkia ja eri sävyjä voit maalata paperin akryyli värejä, kun kuiva tulos on todella näyttäviä, vaikka kuin todellinen kukkia tullut paljon herkempi. Crepe paperi kukkia voidaan käyttää myös kaunistella seinät, verhot, käsine patissentia, luoda alkuperäisiä lamppuja ja monia muita asioita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *