miten kreppi paperi kukkia

by

Kukat ovat aina hyvin kauniita ja värikkäitä, tuovat iloa ja täyttävät talon hajuvedellä. Me kaikki haluamme olla talo täynnä, mutta koska se ei useinkaan ole helppo löytää kukkia haluamme kaikkina vuodenaikoina, voimme valmistaa niitä kotona käyttäen hyvin yksinkertainen materiaali työskennellä, kreppi paperia.
Making kauniita kukkia kreppi paperi on paljon helpompaa kuin luulet ja muutaman liikkuu voimme tehdä kukka sävellyksiä sopii kodeillemme ja hämmästyttää ystäviämme taitomme.

Jotta minkäänlaista kukka on tarpeen tutkia sitä kaikissa osissaan, koska jokainen kukka on erilainen ja toistaa sen parhaimmillaan on tarpeen määritellä kaikki yksityiskohdat erittäin tarkasti, jokainen kukka koostuu yleensä viidestä pääosasta: malja; teriö (se koostuu terälehtien sarjasta); terälehdet; pistils (se on osa, joka sisältää siitepölyä ja joka tekee fake kukka paljon luonnollisempi, se on yleensä vastakkaista väriä verrattuna terälehtiä); varsi ja lehdet (varsi on erittäin tärkeä osa kukkaa, koska se tukee sitä ja on sovitettava kukka muoto ja koko).

Paras materiaali tehdä kukkia on kreppipaperia (se on helppo löytää kaikki paperitavarat), itse asiassa tällainen paperi on hyvin joustava ja sopii hyvin kaikenlaisia käsittely, se on saatavilla eri värejä ja joskus löydät sen myös vivahteikas, mutta jos tarvitset tietyn värin, että et löydä , voit laulaa sen vähän valkaisuainetta tai voit lisätä kaksi arkkia eri värejä, märkä niitä ja kun ne ovat kuivia näet, että niiden värit sekoitetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *