Mitä opintolainoilla voidaan tehdä asunnonostajien auttamiseksi?

Mitä opintolainoilla voidaan tehdä asunnonostajien auttamiseksi?

American Student Assistancen tutkimuksessa havaittiin, että 55% opintolainan haltijoista sanoi, että heidän velkansa saa heidät sikseen. Se on lannistavaa, kun ajatellaan pitkää juovaa, jota koemme historiallisen alhaisille koroille. Koska saatavilla on matalia korkoja ja matalia tai maksuitta olevia ohjelmia, suurten opintovelkojen sälyttävien ihmisten pitäisi tehdä kaikkensa hyödyntääkseen näitä mahdollisuuksia.

Kyse on velan ja tulojen suhteesta.
Nämä opintolainat eivät vaikuta sen enempää kykyysi saada asuntolainaa kuin mikään muu velka, joka sinulla voi olla. Opintolainat lasketaan samalla tavalla kuin autolaina tai luottokortti. Lainanantajat tarkastelevat tietenkin tarkasti luottopisteitäsi, mutta aivan yhtä tärkeää on velan suhde tuloihin (DTI). On olemassa positiivisia vaiheita, joilla voit parantaa lainanantajien näkemystä molemmista. Tässä tarkastelemme DTI:n laskemista.

DTI vertaa, kuinka paljon olet velkaa kuukaudessa siihen, kuinka paljon ansaitset. Erityisesti se on prosenttiosuus bruttokuukausituloistasi (ennen veroja), joka menee vuokran, luottokorttien tai muun velan maksuun. On olemassa monia online-laskimia, joiden avulla voit laskea DTI: n.

Lainanantajilla on erilaiset hyväksyttävät DTI-tasot, ja eri tekijät määrittävät, mitä he hyväksyvät. Luottopisteytyksesi ja kassavarasi ovat kaksi tärkeää määräävää tekijää hyväksyttävälle DTI:lle. Mitä korkeampi DTI, sitä korkeampi asuntolainan korko sinulta veloitetaan. Korkeampi korko vaikeuttaa asuntolainan saamista, koska kuukausittainen asuntolainan maksu on korkeampi. Joten korko, luottopisteet ja DTI työskentelevät yhdessä selvittääkseen, oletko oikeutettu asuntolainaan. Koska korkeampi luottopistemäärä mahdollistaa korkeamman DTI: n, velan hallinta on avain ensimmäiseen asuntolainaan.

Useimmiten ostajat etsivät valtion takaamista lainoista, joilla on alhaiset tai ei-ennakkomaksuvaatimukset. Nykyinen liittovaltion asuntoviraston DTI-vaatimus vaihtelee 31 prosentista 40 prosenttiin riippuen lainanottajan luottopisteistä ja kassavaroista. Yleensä haluat kohdistaa DTI:n vähintään 36 prosenttiin.

Kuinka alentaa DTI: tä – mukaan lukien opintolainojen maksut
Koska korkojen odotetaan pysyvän matalina vielä useita kuukausia ja jopa niin kauan kuin seuraavat pari vuotta, sinulla on aikaa laskea DTI: tä saadaksesi edelleen historiallisen alhaisen asuntolainakoron. Tämä ei todennäköisesti ole helppoa, mutta täältä sinun pitäisi aloittaa (nämä parantavat myös luottopisteitäsi):

Maksa suurempia kuukausimaksuja kokonaisvelan alentamiseksi. Saatat keskittyä pienempiin velkoihin poistaaksesi ne kokonaan. Kun velka on poissa, kuukausittaista vähimmäismaksua ei enää ole. DTI:n kyse on kuukausittaisista vähimmäismaksuistasi.
Työskentele kovimmin velan suhteen, jonka velkasuhde on korkein. Saatat esimerkiksi olla velkaa 100 dollaria luottokortilla A ja 50 dollaria luottokortilla B. Kortin A kuukausimaksu on 20 dollaria ja kortin B 25 dollaria. Haluat kohdistaa kortin B ensin, koska kuukausimaksusi on 50% sen saldosta ja kortin A kuukausimaksu on vain 20%. Tämän seurauksena 50 dollarin maksaminen, jonka olet velkaa kortille B, vaikuttaa enemmän DTI: hen kuin maksaa 100 dollaria, jotka olet velkaa kortille A.
Älä ota lisävelkaa. Se tarkoittaa luottokorttimaksujen lopettamista. Aloituspaikka on luottokorttien automaattisten maksujen lopettaminen, varsinkin jos et aina maksa niitä kokonaan joka kuukausi. Automaattisten maksujen sijaan pakota itsesi tekemään maksut manuaalisesti. Tämä lisää tietoisuutta siitä, miten käytät rahaa.
Jos aiot tehdä suuren ostoksen käyttämällä luottoa, lykkää sitä niin kauan kuin mahdollista ja säästä niin paljon rahaa kuin voit hakea ostoon. Pienemmällä velalla, jonka otat, on vähemmän vaikutusta DTI: hen.
Ole tapana laskea DTI uudelleen kuukausittain. DTI:n näkeminen voi auttaa sinua pysymään motivoituneena pitämään velkasi hallittavana.
Harkitse ylimääräistä työtä tai muuta tulonlähdettä (pyydä palkankorotusta). Lisätulot ovat toinen osa yhtälöä DTI:n alentamiseksi.
Opintovelan osalta tärkeintä on se summa, jonka maksat joka kuukausi. Se ei ole velan kokonaismäärä. Liittovaltion opintolainat tarjoavat jonkin verran joustavuutta kuukausittain maksettavaan summaan. Voit esimerkiksi yrittää vaihtaa opintolainan takaisinmaksusuunnitelman vakiosta porrastettuun tai laajennettuun nähdäksesi, pienentääkö pienempi maksu velan ja tulojen suhdetta. Toinen tapa on pyytää takaisinmaksuajan pidentämistä, jotta kuukausittain velkaa oleva summa pienenisi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *