Milloin on oikea aika palkata kiinteistöassistentti

Milloin on oikea aika palkata kiinteistöassistentti

Jos olet kiinteistönvälittäjä, sinulla on epäilemättä monia erilaisia hattuja. Tehtäväsi kiinteistönvälittäjänä on markkinoida listaamistasi koteja, löytää ostajia ostamaan muita asuntoja, samalla kun olet asiakkaidesi käytettävissä vastaamaan heidän kysymyksiinsä ja tarpeisiinsa. Kulissien takana paperikasasi kasvaa todennäköisesti vuoreksi ja olet myöhään illalla yrittämässä saada kiinni. Jos tämä kuulostaa sinulta, on oikea aika palkata avustaja.
Järjestelmänvalvojan tuen palkkaaminen voi olla aluksi hyvin ylivoimaista, mutta pitkällä aikavälillä se pitää sinut järjestyksessä ja keventää työmäärääsi. Tämä antaa sinulle aikaa, joka tarvitaan liiketoimintasi prospektiin ja kasvattamiseen, pitäen sinut potentiaalisten asiakkaiden edessä. Ajattele vain, kuinka paljon tuottavammaksi sinusta tulee kaiken ylimääräisen vapaa-aikasi myötä.

Aloita ensin pienemmistä tehtävistä, anna avustajasi tehdä paperityöt ja toimittaa tarvittavat paperityöt toimistoon. Siirry sitten huoltoluetteloon, paperitöiden valmisteluun ja luetteloiden lataamiseen paikalliseen MLS(Multiple Listing Service) -palveluun. Käske avustajasi ottaa haltuunsa kaikki listausmainontasi, tilaamalla ominaisuusarkkeja, valokuvia jne. Avustajasi voi laittaa lukkolaatikoita, liimata myydyt tarrat kyltteihin, ottaa lukituslaatikot pois, kaikki pienet tehtävät ovat yhtäkkiä pois lautaseltasi ja sinulla on ratkaiseva aika kasvattaa liiketoimintaasi.

Edellä mainittujen lisäksi avustajasi voi ottaa hoitaakseen sosiaalisen median tehtäväsi. Sosiaalisen median ei pitäisi koskaan menettää henkilökohtaista ääntäsi kokonaan, on tärkeää, että hän tekee vain prosenttiosuuden sosiaalisen median hallinnastasi.

Kestää aikansa päästä täydelliseen työsharmoniaan uuden kiinteistöassistenttisi kanssa, mutta pian viimeistelette toistenne lauseet ja olette niin helpottuneita säästämästänne ajasta.

Etkö usko, että sinulla on tarpeeksi työtaakkaa kokopäiväisen avustajan kanssa? Vaihtoehtoja on, voit jakaa avustajan toisen agentin kanssa toimistossasi, ja aina on joku, joka voisi käyttää osa-aika-avustajaa. Tai voit palkata virtuaaliavustajan, joka maksetaan vain silloin, kun tarvitset heitä. Mitä ikinä päätätkin, olet iloinen, että teit sen!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *