Kiinteistönvälittäjä Sharon Hodnett sijoittui 1 000 parhaan joukkoon todedella trendeillä

Kiinteistönvälittäjä Sharon Hodnett sijoittui 1 000 parhaan joukkoon todedella trendeillä

”Tämä on minulle jännittävä saavutus, joka kesti lähes 30 vuotta”, sanoi Hodnett, Team Hodnettin perustaja Keller Williams Southlakessa. ”Äitini opetti minulle kiinteistöbisneksen vuonna 1989. Aloitin nöyrästi, työskentelin hänen pienessä itsenäisessä toimistossaan.”

Hodnettin äiti opetti hänelle myös, että koko päivän työn laittaminen kannattaa ja että myynnissä on kyse asiakaspalvelusta. Äitinsä vahvan työmoraalin vuoksi Hodnett on ansiokkaan vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana nimetty myös yhdeksi Pohjois-Texasin 100 vaikutusvaltaisimman kiinteistönvälittäjän joukosta. Lisäksi Team Hodnett on ylpeä ”Pulse of the City” -palkinnon saaja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Hodnett oli hiljattain esillä myös Oprah Winfreyn julkaisemassa Architectural Digest- ja O-lehdessä.

”Olen pyrkinyt pysymään ajan tasalla kaikesta uusimmasta teknologiasta, kun tämä liiketoiminta on kehittynyt vuosien varrella”, Hodnett totesi. ”Kiinteistöbisneksessä, jos et pysy ajan tasalla kaikesta uusimmasta teknologiasta, jäät jälkeen.”

Hodnett tunnustettiin yhdeksi Dallasin parhaista kiinteistönvälittäjistä vuonna 2018 360 West Magazinen, D Magazinen, HomeLightin myydyimpien agenttien vuonna 2018 ja Viiden tähden kiinteistönvälittäjän vuonna 2019 Five Star Professionalin, Texas Monthlyn, mukaan. Alle prosentti maan agenteista kelpuutettiin tähän palkintoon, ja 455 agenttia valittiin yli 54 000 agentin mukaan. Lisäksi vuonna 2018 hänet valittiin Amerikan 100 parhaan kiinteistönvälittäjän joukkoon® joka on vain kutsusta ja varattu tunnistamaan maan arvostetuimmat ja taitavimmat kiinteistönvälittäjät ja välittäjät, joilla on historia myydä rutiininomaisesti markkina-arvoa korkeampia asuntoja. Itse asiassa Hodnett sai asiakkailtaan keskimäärin 1-4 prosenttia yli viime vuoden hintaa.

”Olen onnekas, että rakastan työtäni. Nautin siitä, että nousen aamulla katsomaan, mitä päivä tuo mukanaan, sillä jokainen päivä on erilainen ja tapaan joka päivä erilaisia ihmisiä”, Hodnett päätti. ”Pitkäaikaisten suhteiden perustaminen on yksi parhaista bonuksista aktiivisena kiinteistönvälittäjänä olemisena. Autan niin monia ihmisiä ja vuorostaan he auttavat minua lähetteissä ja suurissa ystävyyssuhteissa.”

Tietoja henkilöstä Sharon Hodnett, Team Hodnett, Keller Williams Southlake
Sharon Hodnett on erikoistunut uudelleensijoittamiseen, uudisrakentamiseen, ylellisyyteen ja rantakiinteistöihin. Hän on sertifioitu luksuskotimarkkinoinnin asiantuntija ja markkinoi kotiasi kaikissa oikeassa paikassa. Häntä pidetään Kuka on kuka luksuskiinteistöissä. Team Hodnett on sitoutunut ryhmä kiinteistöalan ammattilaisia, jotka palvelevat kodin ja kiinteistön ostajien ja myyjien tarpeita koillisessa Tarrantin piirikunnassa ja sitä ympäröivillä alueilla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *