Kiinteistönvälittäjä Ben Caballero tekee maailmanennätyksen, myy 3 556 kotia vuodessa

Kiinteistönvälittäjä Ben Caballero tekee maailmanennätyksen, myy 3 556 kotia vuodessa

Caballeron sanotaan olevan maailman ensimmäinen kiinteistönvälittäjä, jonka Guinness World Records -organisaatio on tunnustanut kotimyynnin määrästä. Sen mukaan 3 556 todennetulla kotimyynnillä on upeat 68 kotia viikossa eli lähes 10 kotia päivässä koko vuoden 2016 ajan.

Caballero, joka on HomesUSA.com, sai kunniamaininnan REAL Trends -konferenssissa, joka pidettiin Denverissä Coloradossa aiemmin tällä viikolla.

Guinnessin verkkosivuilla Caballero listaa Caballeron saavuttaen ”yksittäisen myyntipuolen kiinteistönvälittäjän vuosittaiset kotimyyntitapahtumat MLS:n kautta”. On raportoitu, että Caballero myi seitsemän kertaa enemmän asuntoja kuin toiseksi eniten myynyt agentti, joka siirsi 467 kotia vuoden 2016 aikana. Caballero teki myös toisen ennätyksen asiakkailleen saamiensa rahojen määrässä, sillä hänen 3 556 kotimyyntinsä oli yhteensä noin 1,444 miljardia dollaria. Tämä luku on myös caballeron aiempi ennätys, 1 022 miljardin dollarin myynti, joka asetettiin vuonna 2015 2 491 myynnille, kun hänestä tuli maailman ensimmäinen ”miljardin dollarin kiinteistönvälittäjä”.

”Guinnessin maailmanennätyksen haltijaksi nimeäminen on todella ammattilaisurani kohokohta”, Caballero sanoi lausunnossaan. ”On uskomatonta, että tähän asti ketään kiinteistönvälittäjää ei ole koskaan tunnustettu kotimyynnin maailmanennätyksen asettamisesta. Tämä on suuri kunnia.”

”Vuosien ajan sijoituksemme ovat tunnustaneet tuhansien kiinteistöalan ammattilaisten saavutukset, mutta kukaan ei ollut lähelläkään saavuttaa sitä, mitä Benillä on”, sanoi Steve Murray, REAL Trendsin puheenjohtaja. ”Benin saavutusten tunnustaminen Guinness World Recordsilta on todella hämmästyttävää.”

Caballero on erikoistunut myymään uusia koteja yli 65 rakennusyhtiölle Dallas-Ft:ssä. Worthin, Houstonin, Austinin ja San Antonion alueet.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *