Inkivääri-infuusio

by

Inkivääri infuusio, laajalti käytetty perinteisessä itämaisessa lääketieteessä, on tehokas lääke hoitaa kehon luonnollisella ja terveellä tavalla. Siksi tällainen valmistelu on yksi tunnetuimmista fytoterapian alalla, toisin sanoen terapeuttinen käytäntö, joka käyttää kasveja tai niiden osia mielen ja kehon hyvinvoinnin etsimiseen sekä pienten sairauksien ja sairauksien hoitoon.
Inkivääri on nurmikasvien kasvi perheen Zingiberaceae, kotoisin Kaukoidästä, mutta nyt laajalle levinnyt myös lännessä, ja mauste hyvin käytetty, erityisesti idässä, myös keittiössä rikastuttaa ruokia kaikenlaista ansiosta voimakas ja tuskin mausteinen maku.

Vuodesta fytoterapeuttinen näkökulmasta tärkein osa kasvi on juuri, jota voidaan käyttää sekä tuoreita ja kuivattuja: se on täällä, jotka ovat suljettu vaikuttavat aineet inkivääriä ja se on tämä osa, jota olisi käytettävä tekemään infuusioita, houkutuslintuja ja kasviperäisiä teetä ihmeellisiä ominaisuuksia. Inkivääri juuri keskittyy eteerinen inkivääriöljy, joka on hyvin runsaasti inkivääriä, mustalainen ja shogaol, kaikki lääkkeet aineet, joiden hyödyllisiä ominaisuuksia tunnetaan antiikin ajoista lähtien.

inkivääri-infuusio

Tunnetuin hyödyllisiä vaikutuksia inkivääri ovat ruoansulatuskanavan: inkivääri infuusio, siis, pystyy suosimaan vaikeaa ruoansulatusta, auttaa voittamaan tunne pahoinvointia ja oksentelua (sekä aiheuttama auto tai merisairaus tai raskaus), on erinomainen tulehdusta ja myös aktiivisesti puuttuu prosessiin luoda suoliston bakteeriflooran. Myös ruoansulatuskanavan, tämä lääketieteellinen kasvi taistelee hyvin yleisiä vaivoja, kuten ilmavaivat, turvotus vatsassa ja meteorismi.

Muita ominaisuuksia inkivääri on edistää hikoilua ja siten poistaminen myrkkyjä, kun taas viimeaikaiset tutkimukset myös ominaisuus tämän kasvin tärkeitä kasvain toimintoja.

Lopuksi inkivääri on erityisen tehokas kehon lämmittämiseen, joten tähän yrttiin perustuva infuusio osoittautuu erinomaiseksi järjestelmäksi syksyn ja talven kuukausina kylmän torjumiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *