inkivääri-infuusio

by

Alun perin Kaukoidästä, joka kuuluu Zingiberacean perheeseen, se on monivuotinen nurmikasvi. Muinaisista ajoista lähtien se oli ollut kannattavan kaupan idän ja lännen välillä ja liikenteeseen liittyviä kysymyksiä voit löytää vain kuivattu. Nykyään se on saatavilla myös sen tuore variantti. Sen viljely on levinnyt meidän päivä jopa alueilla kaukana kotimaastaan, kuten Brasilia, Meksiko, Indonesia, Peru, Thaimaa ja muissa maissa trooppinen lämmin ilmasto. Suurin tuottaja on kuitenkin edelleen Intia. Läsnä keittiöissä ympäri maailmaa, sitä käytetään myös viinaa korjaavana, tuotannossa hilloja ja panimoissa, erityisesti merentakaisissa maissa. Kasvi tunnetaan parhaiten lihaisa ja haarautunut rhizoma, joka sisältää useita vaikuttavia aineita, kuten sen erityisen keltainen eteerinen öljy, joka on peräisin eritystä rauhassolujen, gingeroli ja shogaoli (jolle olemme velkaa rohkea maku), hartsit ja missigini. Sen lisäksi, että sitä käytetään keittiössä mausteena, juurella on tärkeitä ruoansulatuskanavan, antioksidantti-, tulehduskipulääkkeitä ja pahoinvointia ehkäiseviä ominaisuuksia.
Se on vain inkivääri-infuusio, josta aiomme puhua. Laajalti käytetty polttaa rasvaa aikana laihtumiseen hoitoja ja torjua ärsyttäviä kausiluonteisia vaivoja, kuten hengityselinten häiriöt, tämä infuusio on vahva, kiinteä, mausteinen ja herkullinen maku ja voidaan valmistaa eri reseptejä.

Hyvän infuusion resepti alkaa suoraan kaupasta, jossa valitsemme inkiväärijuuremme. Tuore inkivääri rhizoma näyttää möykkyinen mukula. Nuori juuri on tunnustettu ei liian pitkänomainen muoto ja kiinteä ja kompakti massa, helppo raastaa. Se erottuu sen ominaisuuksia vanhemmat juuret, jotka maistuvat enemmän kiihkeä ja vähemmän miellyttävä.

Kun pääsemme kotiin, voimme tallentaa juuremme, jos emme halua käyttää sitä välittömästi, suoraan jääkaapissa, jossa se pitää viileänä viikkoja, jos hyvin kääritty keittiöpaperiin ja sinetöity muovipussiin tai, mikä vielä parempaa, purkissa ilmatiiviillä sulkemisella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *