Huoneistomuunnot saavuttavat kaikkien ajan korkean

Huoneistomuunnot saavuttavat kaikkien ajan korkean

RentCafen tutkimuksen mukaan asuntokonversiot ovat saavuttaneet yhdysvalloissa kaikkien ajan korkeimman tason viimeisen vuosikymmenen aikana.

Tutkimuksen mukaan mukautuvat uudelleenkäyttöhankkeet ovat tuoneet yli 240 000 asuntoa Yhdysvaltain asuntokantaan viimeisten 70 vuoden aikana. Ja 65 prosenttia näistä konversioista kohdistui pieni- ja keskituloisiin perheisiin.

Rakennuksia on uudistettu tarjoamaan asuntoja jo vuosikymmeniä, joten trendi ei ole aivan uusi. 1950-luvulla hotellit olivat suosittuja kohteita asuntojen muuntamisessa, koska asettelu sopi tähän käyttötapaukseen. 2000-luvulta lähtien myös tehtaat ovat olleet suosittuja, ja viime aikoina rakennuttajat muuttavat myös vanhoja upseerirakennuksia asumisyksiköiksi. Kaiken kaikkiaan tehtaat ovat nykyään suosituin rakennustyyppi.

Joitakin mukautuvia uudelleenkäyttöhankkeita, jotka ovat nyt olemassa huippuluokan asuinhuoneistoiksi, ovat entinen suklaatehdas Philadelphiassa, joka rakennettiin vuonna 1902 ja joka tunnetaan nyt nimellä ”Suklaateokset” (kuvassa), entinen hautaustoimisto New Orleansissa, L.A., joka rakennettiin vuonna 1929, ja entinen turvapaikka, joka rakennettiin vuonna 1878 Danversissa, MA.

Konversiot ovat kuitenkin suositumpia joissakin kaupungeissa kuin toisissa. Chicagossa on eniten mukautuvia uudelleenkäyttöasuntoja ja myös maan muunnetuimmat hotellit, ja Philadelphia ja Los Angeles tulevat toiseksi ja kolmanneksi. New Yorkissa on kuitenkin eniten asuntoja, jotka on luotu kaikentyyppisten mukautuvien uudelleenkäyttöprojektien kautta, raportista kävi ilmi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *