Florida RE/MAX Kiinteistönvälittäjä Lee Brewer auttaa Soles4Souls fight poverty

Florida RE/MAX Kiinteistönvälittäjä Lee Brewer auttaa Soles4Souls fight poverty

Brewer isännöi Soles4Soulsin lahjoitusajoa 15.7.–31.8.2019 osana NALA:n kollektiivisen syyn markkinointiohjelmaa, joka kannustaa yrityksiä ympäri maata yhdistymään hyvän syyn puolesta. Uudet tai kevyesti kuluneet kenkäparit voi pudottaa 2000 Webber Streetille, Sarasotaan, FL 34239.

”Lahjoittamalla kenkäparin autat apua tarvitsevaa henkilöä astumaan pois köyhyydestä”, sarasotalainen Brewer sanoi. ”Jokainen kenkäpari on tärkeä.”

Soles4Souls on voittoa tavoittelematon maailmanlaajuinen yhteiskunnallinen yritys, joka on sitoutunut taistelemaan köyhyyttä vastaan kenkien ja vaatteiden keräämisen ja jakelun avulla.

Lapsia estetään päivittäin käymasta koulua, eivätkä aikuiset voi työskennellä, koska kävelystä tulee sietämätöntä, mikä ylläpitää köyhyyden kierrettä. Tähän mennessä Soles4Souls on kerännyt ja jakanut yli 30 miljoonaa kenkäparia sitä tarvitseville 127 maassa ympäri maailmaa. Lisätietoja Soles4Soulsin kanssa toimimisesta tai viralliseksi jättille tulemisesta on osoitteessa

Lee Brewer tarjoaa laajan valikoiman kiinteistöpalveluja ja hyödyntää uusimpia prosesseja, prosesseja ja järjestelmiä auttaakseen asiakkaita kaikissa kodin osto- ja kodinmyyntitarpeissa. Olitpa uusi markkinoilla tai kokenut sijoittaja, hänellä on asiantuntemusta, todistettua kokemusta ja resursseja, jotka auttavat sinua saavuttamaan kiinteistötavoitteesi.

Brewer on 5 tähden Zillow Premier Agent ja syntyperäinen Sarasota, jolla on todistettu kokemus Sarasotassa. Listausagenttina hänet tunnetaan ainutlaatuisesta kokemuksestaan markkinointistrategioista, joiden tarkoituksena on maksimoida altistuminen todennäköisimälle ostajalle. Ostajan edustajana hän pystyy nopeasti tunnistamaan kiinteistön arvon ja neuvottelemaan tehokkaasti onnistuneesta kaupasta.

Brewer työskentelee useiden sijoittajien kanssa, joilla on erilaisia strategioita, ja pystyy auttamaan heitä löytämään salkkujensa tarpeita täyttävät kiinteistöt. Lisensoituna helikopterilentäjänä Brewer pystyy helposti näyttämään luksuskiinteistöjä, kuten yksityisillä saarilla, estesaarilla ja avaimilla. Hänen tiiminsä sai jo toisena peräkkäisenä vuonna RE/MAX Diamond Level -palkinnon, jonka alle prosentti kiinteistöistä saavuttaa. He ovat myös alueensa paras tuotantotiimi ja floridan osavaltion 6.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *