Castel Trauttmasdorff -puutarhat

by

Merano on aina tutustumisen arvoinen. Keisarinna Sissi oli myös tietoinen tästä, ja hän vietti kaksi talvipysähdystä Trauttmansdorffin linnassa, jonka kreivi Trauttmansdorff rakensi muinaisille keskiaikaisille raunioille. Tänään jalo asuinpaikka asuu Touriseum, joka jäljittää 200-vuotisen historian matkailun kehittämiseen Tirolissa.
Tätä menneisyyden helmiä ympäröi Castel Trauttmansdorffin puutarha, joka on pysähdyttävä Meranon meassa. Puutarhat ovat laaja alue, jossa kasveja eri puolilta maailmaa kerätään, mutta on myös tyypillinen kasvillisuus Etelä-Tirolissa. Yli 60 eri alalla kasvit järjestetään alkuperänsä mukaan korostaen luonnonkasvillisuuden, ilmaston, maaperän ja ihmisten vaikutusten välisiä suhteita.

Kiitos leuto ilmasto Merano Sun Gardens kasvaa Välimeren viljeltyjä kasveja, kuten oliivipuita, viiniköynnöksiä, viikunoita, sypressit ja laventeli. Vesipuutarhassa ja rivitalossa laskeutuvat kohti Italian puutarhaa, Aistien puutarhaa tai vielä alemmas kohti ihastuttavaa vesililjalampia. Etelä-Tirolin maisemien alalla havaitaan tälle alueelle tyypillisiä kasveja ja luonnonyhdistyksiä, kun taas maailman metsät vuorottelevat aasialaiset ja amerikkalaiset lehtipuut ja havupuut.

11 paviljongit luoma taiteilijoiden voit löytää salaisuuksia kasvien elämää. Lisäksi multimediamatka läpi ajan luolassa osoittaa, miten elämä maan päällä syntyi.

Castel Trauttmansdorff Gardensin monipuoliseen kulttuuriohjelmaan kuuluu muun muassa kesäkonsertteja, kuten ”Garden Evenings”.

Siemaile kahvia veden liljalammen äärellä, istu ravintolan terassilla ja anna katseesi vaeltaa Meranes-vuorten kehyksen yli…

Castel Trauttmansdorffin puutarhat: kokemus joka mielessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *