artisokka infuusio

by

Yrttiteet, infuusiot, decothets … on helppo ajatella, että toinen on toisen arvoinen tai että he ovat itse asiassa sama asia. Itse asiassa ne eivät ole kaikki samanlaisia, eivätkä ne valmistaudu samalla tavalla. Todellakin… erot niiden välillä riippuvat tarkasti käytetyistä kasvien osista ja ajasta, jolloin ne maseroivat niitä vedessä. Mitä infuusioita esimerkiksi, osat kasvin, että käytät ovat niitä kuin tarjouksen kuin kukkia ja lehtiä, ei woody, ja infuusioajat on oltava vähintään 10 minuuttia, kun valmistella yrttiteetä et voi ylittää 5 minuuttia pysyä kasvien vedessä.
Infuusiot ovat erittäin helppo valmistaa juomia, joiden avulla voit hyödyntää hyödyllisiä ominaisuuksia lääkekasvien ja hedelmien yksinkertaisella ja luonnollisella tavalla. Ne ovat myös pätevä ja terve vaihtoehto teetä, jota he lähestyvät, miten ne valmistetaan, mutta josta ne eroavat merkittävästi, koska ne eivät sisällä theine ja kofeiinia, mahdollisesti haitallista kehollemme, jos otetaan liikaa.

Infuusioita voidaan kuluttaa sekä lämpimiä että kylmiä, riippuen siitä, missä sesonkaudesta olet sijaitsee ja henkilökohtainen maku.

Kasvien hyödyllisten ominaisuuksien hajauttamisen välttämiseksi infuusion valmistamisen tulisi olla päivittäin, riittävästi kolme annosta, joka kulutetaan koko päivän ajan.

Kuten kasvi, jolla se on tuotettu, artisokka infuusio on myös detoxifying ja puhdistava ominaisuuksia organismin, hyödyllisiä toimia erityisesti maksassa ja suolistossa. Kiitos näkyvän läsnäolon ainetta nimeltä ”cinarin”, joka vapautuu lehdistä infuusion aikana, artisokan infuusiolla on laksatiivinen vaikutus, mikä auttaa torjumaan ummetusta ja vatsan turvotusta, joka voi esiintyä liiallisen ruoan aikana esimerkiksi lomien aikana.

Samasta syystä tämä infuusio helpottaa ruoansulatusta, kun taas maksassa olevan hyödyllisen vaikutuksen ansiosta se voi auttaa hallitsemaan veren ylimääräistä kolesterolia.

Artisokan toimintaa voidaan parantaa yhdistämällä muita yrttejä, kuten voikukkaa ja marian-thistleä: tässä tapauksessa sillä on myönteinen vaikutus organismin puhdistamiseen kaikista kuonoista, kiitos näiden kahden yrtin diureettivaikutus yhdistettynä artisokan puhdistukseen. Tästä syystä yrttiteet ja artisokka infuusiot voi myös olla laihtumiseen vaikutus, jos kulutetaan maltillisesti ja johdonmukaisesti pitkiä aikoja (noin 3-6 kuukautta).

Artisokan karvasta makua voidaan lieventää lisäämällä vähän hunajaa tai fruktoosia infuusioon, kun se on vielä lämmintä, kun taas puhdistetun sokerin käyttöä ei suositella, mikä estäisi infuusion puhdistavan vaikutuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *