Ajatusjohtajuusideat kiinteistönanattoreita

Ajatusjohtajuusideat kiinteistönanattoreita

Kiinteistönvälittäjät voivat luoda enemmän bränditietoisuutta liiketoiminnalleen ja vakiinnuttaa asemansa ajatusjohtajiin. Ajatusjohtajuus on kokeiltu ja testattu tapa lisätä auktoriteettiasi ja houkutella lisää liidejä. Olipa kyse sitten mediassa ilmestymisestä tai konferensseissa puhumisesta, kiinteistönvälittäjien tulisi käyttää näitä vinkkejä esitelläkseen asiantuntemustaan ja uskottavuuttaan kentällä.

Tuottaa arvovaltaista sisältöä, kuten raportteja ja valkoisia papereita, jotka paljastavat mielenkiintoisia näkemyksiä kiinteistöalasta. Tämä ei ainoastaan osoita toimialan tietämystä, vaan se on myös erinomainen lyijyn sukupolvelle. Voit tehdä tiedoista yksinoikeudella verkkosivuston kävijöille, jotka kirjautumat päästäkseen siihen verkossa. Tätä kutsutaan yleensä aidatuksi sisällöksi, ja sen avulla voit kaapata liidejä, jotka osoittavat kiinnostusta sisältöäsi. Lisäksi voit saada vielä enemmän kattavuutta valkoisille papereillesi lähettämällä tärkeimmät kohokohdat kohdennetulle lehdistölle. Jos on olemassa asiaankuuluva kiinteistöuutinen, sinut voidaan kutsua televisioon toimimaan puhuvana päänä, mikä nostaa brändiprofiiliasi entisestään.

Vierasjulkaisujen kirjoittaminen johtaville julkaisijoille

Laajenna tavoittavuuttasi kirjoittamalla kiinteistöalan johtaviin julkaisuihin ja kohdenna uusia yleisöjä. Vaikka se suositteli yritysblogia omalle verkkosivustollesi, monilla vakiintuneilla verkkosivustoilla on jo valtava seuraaja. Artikkelien julkaiseminen näillä muilla sivustoilla auttaa ajamaan pätevää liikennettä takaisin verkkosivustollesi ja altistamaan sinut mahdollisille uusille liideille. Lisäksi tämä on loistava tilaisuus saada lisää linkkejä verkkosivustollesi uskottavista lähteistä, mikä auttaa parantamaan hakukonesijoittelua.

Isännöi omaa podcastiasi

Nykyään kaikilla ja hänen koirallaan näyttää olevan podcast, mutta sen suosio piilee siinä, että melkein kuka tahansa voi tallentaa sellaisen. Bloggaamisen lisäksi podcasting tuo uuden ja jännittävän tavan olla yhteydessä asiakkaisiin. Voit isännöidä niin usein kuin haluat, kunhan sinulla on yhdenmukainen aikataulu, ja voit kutsua vieraita kattamaan kiinteistöalaan liittyviä aiheita. Jos sinulla ei ole keinoja isännöidä omaa podcastiasi, harkitse vierailevaksi puhujaksi ryhtyminen yhdessä vakiintuneista kiinteistöohjelmista. Podcastit, kuten Bigger Pockets, voivat antaa sinulle fantastisen näkyvyksen, joten varmista, että mainostat ulkonäköäsi kaikissa markkinointikanavissasi.

Varaa julkisia puhetilaisuuksia

Rakenna auktoriteettia markkinarakoon konferensseissa puhumalla tai isännöimällä alan paneeleita. Monet korkean profiilin kiinteistönvälittäjäkonferenssit kutsuvat säännöllisesti puhujia, jotka saattavat jo olla esillä. Käytä tätä mahdollisuutena verkostoitua vertaistesi ja asiakkaidesi kanssa henkilökohtaisesti ja jakaa tietämystäsi teollisuuteen vaikuttavista kiinteistötrendeistä. Hyödynnä puhekeikkaasi aktiivisesti mainostamalla yritystäsi kannustamalla osallistujia vierailemaan osastollasi ja tutustumaan listausiisi.

Koska kilpailu kiinteistöalalla on usein kovaa, taitavien kiinteistönvälittäjien on tarkasteltava luovia tapoja päästä ulos. Vakiinnuttamalla läsnäolon johtavana viranomaisena alallasi, sinut nähdään go-to-äänenä sekä vertaistesi että asiakkaisiesi keskuudessa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *